Het verhaal van Lavana The Garden of Happiness

Hieronder staat het verhaal van Kaylee, wie ze is en hoe Lavana tot leven is gekomen.

Lavana

Opgericht door Kaylee in 2021.

Kaylee is warm, liefdevol, doortastend, grote emotionaliteit, goed inzicht, wilskracht en drijvende energie en heeft helende handen. Zou niet zonder geuren en kleuren kunnen in haar leven en vind innerlijke welzijn belangrijk. Kaylee is iemand die zich blijft ontwikkelen in het vakgebied om zo holistische energetische behandelingen te kunnen geven. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om te ontspannen en dat is ook haar drijfveer.

over Kaylee

Waarom ik jou nu graag help

Als jong meisje was ik al zeer hoog sensitief maar hier totaal niet bewust van waardoor ik met verschillende huid-en lichaamsklachten rondliep. Zoals in onze westerse geneeskunde wordt er vaak niet gesproken over de oorzaak of gekeken vanuit holistisch aspect. Eerlijk gezegd wist ik op mijn jongere leeftijd daar ook helemaal niks over. Mijn klachten bleven aanhouden en wist mij totaal geen raad meer hoe ik dit allemaal moest behandelen.

In 2012 ben ik mijn opleiding Schoonheidsspecialiste gaan volgen en hoopte hier iets uit te kunnen halen maar hier werd meer gesproken over de basis van het vak. Het was voor mij een moeilijke tijd waarin ik opgroeide en was totaal niet met mijn hoofd bij school. We moesten stage lopen voor school en kwam in een schoonheidssalon terecht waar werd gewerkt met Ayurveda. Dit was voor mij geheel onbekend en gaf mij vaak weerstand. Wat ik wel had was interesse in de gezondheid van de mens, vooral in die van mijzelf; hoe krijg ik mijn acne weg?

Een nodige innerlijke reis

Gaandeweg kwam ik erachter dat Ayurveda een gezondheids -en kruidenleer is , werkte ik met producten van Lakshmi die bio-ecologisch gecertificeerd waren en gaven een prachtig resultaat op mijn acne-problemen. Ik kwam in een ander soort wereld terecht waarin zoveel te ontdekken viel, waarin ik in mocht gaan geloven, ervaren, beleven en vooral voelen en dit heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben.

Hierdoor begon mijn innerlijke reis en begon ik te ontdekken waar mijn huid en lichaamsklachten vandaan kwamen. Ik kwam erachter dat ik al jaren lang in een burn-out zat, onveilige jeugd heb gehad en in de overlevingsstand stond waardoor ik mezelf compleet verloren was maar inmiddels ook gelukkig weer gevonden heb.

Nu heb ik geleerd dat Geest en Lichaam in balans moeten zijn. Ons lichaam is zo ontzettend slim en geeft ons zoveel signalen die we vaak negeren als mensen omdat we niet luisteren naar ons lichaam of niet weten hoe we moeten luisteren naar ons lichaam waardoor we ziek worden en dit kan zich in verschillende klachten uiten.

Mijn hart ligt dan ook bij holistisch werken en kijk ik graag naar de kern met jou. Zodat we de klacht niet gaan onderdrukken maar gaan helen. Ik spreek namelijk uit ervaring. 

Ik heb verschillende holistische trainingen mogen volgen bij Lakshmi Nederland maar ook mogen leren van ervaren healers en vooral mijn eigen intuïtie en gave die ik graag met jullie wil delen. Je bent van harte welkom.

kernwaarden

Waar staat Lavana voor?

De volgende kernwaarden staan bij Lavana centraal

Verzorging & kwaliteit

Lavana staat voor ‘ Beauty, Grace and Lustre ‘ vertaalt naar Schoonheid, Gratie. Wij willen je de volledige ervaring laten beleven. Daarom kiezen wij ervoor dat de behandelingen langer duren dan 60 minuten om je zo in een diepere staat van zijn te brengen dat je volledig ontspannen naar huis gaat. Daarin vinden wij het belangrijk dat je in goede handen bent. We streven altijd naar wat het beste voor jou is in de behandelingen en productkeuze.

Bio-ecologische producten

Lavana werkt met de producten van Lakshmi. LakShmi stelt alle producten met grote zorg en liefde samen, met respect voor eeuwenoude tradities, processen en rituelen en brengt je op die manier natuurlijke cosmetica, afgestemd op de toestand van jouw huid. De opmerkelijke resultaten worden niet enkel behaald in de salons, maar realiseer je ook thuis in je eigen badkamer. LakShmi producten zijn zeer toegankelijk en heel gebruiksvriendelijk.

Innerlijk & uiterlijk welzijn

Elk van onze producten en behandelingen zijn zorgvuldig uitgewerkt, met een diep respect voor Moeder Natuur en de elementen. De samensmelting van de gebruikte ingrediënten, geuren, texturen en handelingen brengen je in hogere sferen. Een hoogtepunt voor al je zintuigen en de verschillende energielagen.
In elk Lakshmi product zitten essentiële oliën en edelsteenbestanddelen verwerkt. Zowel essentiële oliën als edelstenen hebben een diepgaande werking op onze diepere energielagen. De verfijnde texturen versmelten met onze huid en creëren een heerlijk gevoel van lichtheid en rust. Elke behandeling is een onvergetelijke ervaring die je fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt.

Passie, liefde & spiritualiteit

Lavana zou zich altijd proberen te onderscheiden van andere, zal zich blijven ontwikkelen om bijzondere behandelingen te blijven aanbieden die voor ieder geschikt zijn op energetisch niveau.

klantervaringen

Wat mijn klanten zeggen

"Een behandeling bij Kaylee voelt voor mij als thuiskomen in jezelf. De rust en onspanning die ik ervaar tijdens de behandeling hebben zijn nawerking in de dagen daarna. Kaylee is, naast dat zij fysiek bezig is, energetisch bezig en dat voel je in haar aanrakingen die zacht en intuïtief zijn. Al met al is de behandeling een hele ervaring en echt een cadeautje aan jezelf."

Namita Peeters
New York

"Kaylee behandeld je met zoveel liefde en zachtheid. Het voelt meteen heel vertrouwd en persoonlijk! Helemaal relaxt, licht en zacht loop ik de deur uit na haar fantastische massages met heerlijke geurtjes en warme oliën. Ik vond gemasseerd best spannend, maar zij heeft mij laten ervaren om te ontspannen en mijzelf over te geven aan haar behandeling."

Michelle Aleman
New York

"Ik ga al jaren naar een ayurvedische masseur en ben al best bekend met de ayurvedische massages en was vrij sceptisch om iets nieuws te proberen. Toch gedaan en wauw wat een wereld van verschil. Heb nu al een paar behandelingen gehad bij Kaylee en merk dat ik fysiek en mentaal enorm verbeterd ben. "

Coby Beukers
New York

"Kaylee is een mooi mens. Straalt rust uit die je graag zou willen. Ze stelt je gerust, laat je in je waarde en weet goed haar kunst te beoefenen. ze weet waar ze het over heeft. In een korte tijd heb ik een enorme klik met haar gekregen. Ik ga nooit meer bij haar weg! Heel erg bedankt Kaylee voor wat je voor mij hebt gedaan!

Siebe Meulenaar
New York

"Heerlijk om door Kaylee behandeld te worden! Ze stelt je vanaf het begin af aan op je gemak, neemt de tijd voor je en gaat met bezieling, met je aan het werk. Vanuit een holistische, ayurvedische kijk, verzorgt Kaylee je huid met gebruik van essentiële oliën die bij je passen. Het was heerlijk ontspannen en gaf me weer energie!"

Ariadne Vogel-Brouwer
New York

"De beste massages die ik ooit heb gehad (en ik heb er behoorlijk veel op de teller staan). Ik voel me als herboren als ik de salon verlaat. Veel aandacht voor bepaalde klachten en een fijn luisterend oor. Holistische behandelingen zoals ze horen. Super service met gebruik van de meest fijne producten. Dankjewel lieve Kaylee!"

Oumaima Ouari
New York
Our team

The amazing women behind Salon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Egestas egestas viverra turpis habitant eu sociis.

Sophie Moore

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit gest egestas dolor sit.

Dana Cutts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit gest egestas dolor sit.

Emily Weber

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit gest egestas dolor sit.

Volg Lavana op Instagram