Ayurvedische Massage

Een ayurvedische massage richt zich op het ontgiften van het lichaam en zorgt ervoor dat je je rustiger en evenwichtiger zult voelen.

Boek een afspraak

Over de Ayurvedische Massage

Een ayurvedische massage richt zich op het ontgiften van het lichaam en zorgt ervoor dat je je rustiger en evenwichtiger zult voelen. Heb je een behoefte aan een massage die verder gaat dan alleen het masseren van de huid en spieren dan is deze massage perfect voor jou.

De massage ondersteunt het zelfhelende vermogen, geneest en kalmeert op diepe lagen. Klanten geven aan dat de energie weer vrijer stroomt en voelen het effect van de massage nog dagen na de behandeling.

Wat houdt de behandeling in?

  • Een Ayurvedische massage ook wel ‘Abhyanga’ genoemd komt uit het oud-Indiase Sanskriet en betekent ‘oliemassage’.
  • Door de behandeling van de energiekanalen (de nadi’s) – en de energiepunten (de marma’s) – heeft de Ayurvedische massage een energetisch aspect.

  • Deze massage verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop, bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid en draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning.

  • Helpt bij klachten en vermindering van o.a. rugpijn, nekklachten, whiplash, reuma, stress, burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn.

  • De Ayurvedische massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, oud en jong.

  • Het wordt echter wel afgeraden tijdens de 1e drie maanden van de zwangerschap, bij kanker en bij koorts.

  • Tijdens de menstruatie is het niet mogelijk om deze massage te ondergaan.

Prijzen

Voor de Ayurvedische massage zijn er twee opties beschikbaar

Ayurvedische Massage

€80

Ayurvedische Massage 60 minuten

Ayurvedische Massage

€100

Ayurvedische Massage 90 minuten

Boek een afspraak

Book an appointment online today

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit volutpat dictum nisi erat odio eu nequet. Dolor sit amet consectur

Your appointment is almost ready!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pulvinar aliquam, augue diam cras. Euismod quis nulla quis dis.
Oops! Something went wrong while submitting the form.