Reviews

Een aantal recensies en ervaringen van klanten die de behandelingen van Lavana hebben mogen ervaren.

"Heerlijk om door Kaylee behandeld te worden! Ze stelt je vanaf het begin af aan op je gemak, neemt de tijd voor je en gaat met bezieling, met je aan het werk. Vanuit een holistische, ayurvedische kijk, verzorgt Kaylee je huid met gebruik van essentiële oliën die bij je passen. Het was heerlijk ontspannen en gaf me weer energie!"

Ariadne Vogel-Brouwer
New York

"De beste massages die ik ooit heb gehad (en ik heb er behoorlijk veel op de teller staan). Ik voel me als herboren als ik de salon verlaat. Veel aandacht voor bepaalde klachten en een fijn luisterend oor. Holistische behandelingen zoals ze horen. Super service met gebruik van de meest fijne producten. Dankjewel lieve Kaylee!"

Oumaima Ouari
New York

"Kaylee behandeld je met zoveel liefde en zachtheid. Het voelt meteen heel vertrouwd en persoonlijk! Helemaal relaxt, licht en zacht loop ik de deur uit na haar fantastische massages met heerlijke geurtjes en warme oliën. Ik vond gemasseerd best spannend, maar zij heeft mij laten ervaren om te ontspannen en mijzelf over te geven aan haar behandeling."

Michelle Aleman
New York

"Een behandeling bij Kaylee voelt voor mij als thuiskomen in jezelf. De rust en onspanning die ik ervaar tijdens de behandeling hebben zijn nawerking in de dagen daarna. Kaylee is, naast dat zij fysiek bezig is, energetisch bezig en dat voel je in haar aanrakingen die zacht en intuïtief zijn. Al met al is de behandeling een hele ervaring en echt een cadeautje aan jezelf."

Namita Peeters
New York

"Kaylee is een mooi mens. Straalt rust uit die je graag zou willen. Ze stelt je gerust, laat je in je waarde en weet goed haar kunst te beoefenen. ze weet waar ze het over heeft. In een korte tijd heb ik een enorme klik met haar gekregen. Ik ga nooit meer bij haar weg! Heel erg bedankt Kaylee voor wat je voor mij hebt gedaan!"

Siebe Meulenaar
New York

"Ik ga al jaren naar een ayurvedische masseur en ben al best bekend met de ayurvedische massages en was vrij sceptisch om iets nieuws te proberen. Toch gedaan en wauw wat een wereld van verschil. Heb nu al een paar behandelingen gehad bij Kaylee en merk dat ik fysiek en mentaal enorm verbeterd ben. "

Florence Vollmer
New York

"Ik ben Kaylee tegengekomen op de verjaardag van een gezamenlijke vriendin een aantal jaren geleden. Ons eerste contact was al bijzonder, we hadden een goede energie. Die energie voel ik nog beter wanneer ze mij masseert. Ik voel me enorm op mijn gemak, ze weet altijd goed aan te voelen wat ik nodig heb en geeft ook net dat beetje extra. Stilte of geen stilte. Muziek of klank schalen. Speciale geuren of heel puur. Soms werkt ze met chakra stenen en soms met reiki. Ik ga altijd met een ontspannen, verwarmd en verrijkt gevoel naar huis."

Mandy de Ridder
New York

"De massage die ik kreeg van Kaylee is mij altijd bijgebleven. Toen ik na een lange tijd van stress jezelf een massage bij Kaylee cadeau deed, wist ik dat ik aan het juiste adres was. Ze weet tot in de detail te vertellen waar je fysieke en mentale blokkades zitten, en deze pakt ze aan tot waar mogelijk voor dat moment. Ze wil je écht helpen, zelfs als dat haar juist energie kost. Mij heeft ze dan ook enorm geholpen. De dagen erna voelde ik mij enorm verlicht, heel prettig is dat. Ik was een aantal blokkades armer, en een hoop kennis over mijn lichaam rijker. Dank je wel Kaylee."

Lisanne van der Vliet
New York

Volg Lavana op Instagram