Crystal Face Ritual

Deze holistische gezicht- en lichaamsbehandeling geeft je een warme koestering en zorgt voor een goede balans tussen lichaam, geest en ziel.

Boek een afspraak

Over de Crystal Face behandeling

Deze holistische gezichtsbehandeling is een combinatie van warme basaltstenen, edelstenen en een chakra zuivering d.m.v een krachtige combinatie van een bergkristal ritueel, een edelsteenlegging en aromatherapie. Naast het in balans brengen van de chakra’s wordt de huidstofwisseling versterkt d.m.v een ontspannende gezichtsverzorging aangepast aan jouw huidtype, door een gezichtsmassage met warme stenen en rozenkwarts ontspant de gezichtsmimiek. De legging van warme stenen op het lichaam, een voetmassage en een chakra healing geven het lichaam een warme koestering en ondersteunen een goede balans tussen body, mind & soul. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke holistische gezichtsbehandeling.

Wat houdt de behandeling in?

  • Een Wellness gezichtsritueel dat gericht is op het onderbewustzijn.
  • Door middel van een fijne energie met edelstenen en essentiële oliën ontspant het de gezichtsmimiek en versterkt het de huidstofwisseling.
  • Een uitgebreide gezichtsverzorging aangepast aan het huidtype met specifieke massagetechnieken en dat zorgt voor een goede balans tussen lichaam, geest en ziel.
  • Een chakra healing of chakra therapie is gericht op het openen en balanceren van onze emoties.
  • Negatieve blokkades worden opgeheven en de energie kan weer vrij door het lichaam stromen.
  • Deze behandeling werkt diep door op het fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en is geschikt voor iedereen die veel stress ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke holistische gezichtsbehandeling om weer op te laden.

Prijs

Voor de Crystal Face Ritual behandeling is er één optie beschikbaar

Crystal Face Ritual

€ 99

Crystal Face Ritual 90 minuten

Boek een afspraak

Book an appointment online today

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit volutpat dictum nisi erat odio eu nequet. Dolor sit amet consectur

Your appointment is almost ready!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pulvinar aliquam, augue diam cras. Euismod quis nulla quis dis.
Oops! Something went wrong while submitting the form.