Art Reum Ritual

Deze behandeling heeft een gunstig effect op de wervelkolom en verbetert de wervelkolom, vermindert pijn en bevordert mobiliteit en energieniveau.

Boek een afspraak

Over de Art Reum Ritual behandeling

Deze behandeling heeft een gunstig effect op de wervelkolom, die ons vaak herinnert aan zijn aanwezigheid met vervelende en aanhoudende pijntjes die onze mobiliteit en energieniveau kunnen verminderen. Het doel van deze behandeling is om je rug in het dagelijks leven te beschermen, pijn te voorkomen of in ieder geval te verminderen, en je te leren hoe je voor jezelf kan zorgen. Deze behandeling leert stapsgewijs om je lichaam te ontspannen en spierelasticiteit te verbeteren dankzij het planten extract Arnica. Verzacht pijn in spieren, pezen en gewrichten. Eucalyptus, rozemarijn en venkel zijn uitstekende pijnstillers met plaatselijke ontspannende werking. Jeneverbes, copaiba en tijm versterken vermoeide spieren, waardoor ze zich kunnen ontspannen; sesamolie activeert de lokale bloedsomloop en bevordert de afvoer van giftige stoffen die zijn geblokkeerd in de spieren en gewrichten.

Hierbij passen we ook ayurvedische yoga Massage toe, dit is een unieke vorm van lichaamswerk die een diepe weefselmassage combineert met bewuste ademhaling en stretchende technieken. De diepe weefselmassage kalmeert en voedt het spierstelsel en de zachtere weefsels van het lichaam, het laat spanningen los en bereidt de ontvanger voor op geassisteerde yoga-rekoefeningen. Door gesynchroniseerd te ademen wordt de ontvanger steeds dieper in geassisteerde yogahoudingen geleid die de onbalans in bepaalde houdingen helpen te corrigeren en de harmonie in het lichaam te herstellen. Kruiden Oliën worden tijdens de behandeling gebruikt vanwege hun helende eigenschappen. Deze alomvattende benadering van het lichaam lost fysieke en emotionele blokkades op, het helpt bij het elimineren van gifstoffen, bevordert de juiste houding, verbetert de ademhaling, verhoogt het energieniveau en geeft je een diep gevoel van welzijn.

Een ontspannen wervelkolomspieren en productie van algogene stoffen(endorfine) door het lichaam. De behandeltechnieken leiden tot een betere balans en harmonie tussen lichaam en geest.

Goed om te weten

De ARTREUM producten van LakShmi hebben een positief effect bij de behandeling van rug-, pees- , spier- en gewrichtspijn.

Deze producten  bevatten verwarmende, pijnstillende en ontgiftende planten zoals: arnica, eucalyptus, rozemarijn, venkel, jeneverbes, copaiba, tijm, berk en munt. Ze werken op een synergetische manier samen en stimuleren zo de doorbloeding en ondersteunen de afvoer van afvalstoffen waar nodig.

Het geheim

  • Essentiele olien van eucalyptus, rozemarijn en venkel zijn uitstekende pijnstillers.
  • Juniper, copaiba en tijm gaan de vermoeide spieren versterken en hun ontspanning bevorderen.
  • Sesamolie om de lokale circulatie te reactiveren en de afvoer van afvalstoffen in de spieren en de gewrichten te gaan verwijderen.

De producten zijn ook van belang te gebruiken ter ondersteuning van deze behandeling, mocht je voor een kuurverband gaan.

Goed voor:

  • Mensen met pijntjes/kwaaltjes in gewichten en spieren.
  • Een stram lijf
  • Reuma
  • Veel staan, veel zitten
  • Masseurs, kappers, yogadocenten, leraren, horeca etc.

Art Reum Ritual

€98,50

Art Reum Ritual 1 u 15 minuten

Boek een afspraak

Book an appointment online today

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit volutpat dictum nisi erat odio eu nequet. Dolor sit amet consectur

Your appointment is almost ready!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pulvinar aliquam, augue diam cras. Euismod quis nulla quis dis.
Oops! Something went wrong while submitting the form.