Pada Footcare Ritual

Pada is een cosmetische voetbehandeling die de voeten verzorgt en de belangrijke reflex- en energiepunten die zich in de voeten bevinden koestert.

Boek een afspraak

Over de Pada Holistic Footcare Ritual

Welzijn begint bij goed staan en probleemloze voeten. Pada is een cosmetische voetbehandeling die de voeten verzorgt en de belangrijke reflex- en energiepunten die zich in de voeten bevinden koestert. De PADA behandeling verzacht eelt, reinigt, verdrijft geurtjes, herstelt de vochtbalans, beschermt tegen schimmels en bacteriën en maakt de huid van de voeten glad en zacht.

Wat houdt deze behandeling in?

  • Warm Voetenbad met Detoxifying Feet Scrub Salt verrijkt met magnesium en een kostbare mix van extracten van zoethout, munt, mariadistel, eucalyptus, kardemom, teatree en gember.

  • Nagels knippen en vijlen.

  • Verwijderen van verdikte nagels, van eelt en van likdoorns, indien nodig.

  • Voeten scrub met thalasso salt scrub op basis van zout, karitéboter en Garcinia Cambogia Extract.

  • Voetmassage met warme amandelolie.
     
  • Refreshing & Soothing Foot Cream op basis van Sheabutter, Ureum en salicylzuur hebben een ultra verzorgend effect. Ze verzachten de eelt. Deze crème bevat ook gember en kardemom de de vermoeide en pijnlijke voeten extra zullen verwennen. Munt, tijm, tea tree en citroen werken synergetisch om verlichting te geven en geven een langdurig fris gevoel.

Prijs

Voor de Pada Footcare Holistic Foortcare behandeling is er één optie beschikbaar

Pada Footcare Ritual

€ 65

Pada Footcare Ritual 60 minuten

Boek een afspraak

Book an appointment online today

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit volutpat dictum nisi erat odio eu nequet. Dolor sit amet consectur

Your appointment is almost ready!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pulvinar aliquam, augue diam cras. Euismod quis nulla quis dis.
Oops! Something went wrong while submitting the form.