Geschreven door:
Emily Weber
Gepubliceerd op:
December 17, 2021

De nieuwe Kristal Face Rebalancing Ritual behandeling

In mijn vorige posts heb ik al deze informatie toegelicht:

๐๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง๐ค๐จ๐ซ๐ญ ๐ ๐š ๐ข๐ค ๐ž๐ž๐ง ๐Š๐ซ๐ข๐ฌ๐ญ๐š๐ฅ ๐…๐š๐œ๐ž ๐‘๐ž๐›๐š๐ฅ๐š๐ง๐œ๐ข๐ง๐  ๐‘๐ข๐ญ๐ฎ๐š๐ฅ ๐š๐š๐ง๐›๐ข๐ž๐๐ž๐ง ๐๐ข๐ž ๐ ๐ž๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ ๐ข๐ฌ ๐จ๐ฉ ๐ก๐ž๐ญ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐›๐ž๐ฐ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง. ๐ƒ๐ž๐ณ๐ž ๐›๐ž๐ก๐š๐ง๐๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ณ๐จ๐ฎ ๐›๐ž๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ง ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐œ๐จ๐ฆ๐›๐ข๐ง๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ ๐ž๐ณ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ฌ๐›๐ž๐ก๐š๐ง๐๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐ , ๐ž๐ž๐ง ๐ก๐จ๐ญ๐ฌ๐ญ๐จ๐ง๐ž ๐ฏ๐จ๐ž๐ญ-๐ ๐ž๐ณ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ฆ๐š๐ฌ๐ฌ๐š๐ ๐ž, ๐ž๐ž๐ง ๐ซ๐จ๐ณ๐ž๐ค๐ฐ๐š๐ซ๐ญ๐ฌ ๐ž๐๐ž๐ฅ๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐ง-๐ ๐ž๐ณ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ฌ๐ฆ๐š๐ฌ๐ฌ๐š๐ ๐ž, ๐๐ž ๐ฅ๐ž๐ ๐ ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐š๐ฅ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐œ๐ก๐š๐ค๐ซ๐š ๐ฌ๐ญ๐ž๐ง๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐ž ๐›๐ข๐ฃ๐ฉ๐š๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐ ๐ž๐ฎ๐ซ๐ž๐ง.

๐„๐ž๐ง ๐ฐ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ง๐ž๐ฌ๐ฌ ๐œ๐ก๐š๐ค๐ซ๐š ๐›๐ž๐ก๐š๐ง๐๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ฆ๐ž๐ญ ๐š๐ซ๐จ๐ฆ๐š๐ญ๐ก๐ž๐ซ๐š๐ฉ๐ข๐ž ๐ž๐ง ๐ž๐๐ž๐ฅ๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐ง ๐ญ๐ก๐ž๐ซ๐š๐ฉ๐ข๐ž.

๐Š๐ฅ๐ข๐ง๐ค๐ญ ๐๐š๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ซ๐ฎ๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค?

Sinds de oudheid zijn er in verschillende beschavingen stenen, edelstenen en kristallen gebruikt om lichaam en geest te harmoniseren.
Een totale verjongende behandeling. Voor een beter algemeen welzijn. Het in balans brengen van de chakra gebieden en de emoties. Om expressielijnen te elimineren, is het nodig om aan bepaalde emoties te werken door de chakraโ€™s opnieuw in balans te brengen in combinatie met essentiรซle oliรซn.
Alleen met een diepe staat van welzijn en ontspanning is het mogelijk om de sporen van onze meest voorkomende gelaatsuitdrukkingen en rimpels te laten verdwijnen.

Het is mogelijk om deze stenen op de chakrapunten aan te brengen tijdens een behandeling, dit combineer ik met chakra oliรซn van Lakshmi.

Volg Lavana op Instagram