Geschreven door:
Sophie Moore
Gepubliceerd op:
April 30, 2024

Pada Aarden

Alles is verbonden met elkaar, een vaak vergeten onderdeel zijn de voeten en vinden we onze voeten maar vies en hebben we allerlei oordelen erover. Maar jij kent het verhaal niet van een ander waarom dit gebeurd. Ik heb een hoop traumatische verhalen gehoord.

We zijn altijd maar druk bezig in ons hoofd en kijken vooral naar wat er mag gebeuren in ons gezicht waardoor we onze voeten vergeten.

Ten aller tijden is het belangrijk om te aarden, uit het hoofd te komen en verbinden met je hart.

๐Š๐ข๐ฃ๐ค ๐ฃ๐ž ๐ฐ๐ž๐ฅ ๐ž๐ž๐ง๐ฌ ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ฏ๐จ๐ž๐ญ๐ž๐ง ๐ก๐จ๐ž ๐ก๐ž๐ญ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ณ๐ž ๐ ๐š๐š๐ญ?

Ik ben ook afgestudeerd als Pedicure (niet medisch). Ik had niet echt interesse om met extreme probleemvoeten te werken maar als Pedicure ben ik ze vaak genoeg tegen gekomen. Het is vaak verwaarlozing en het is niet nodig als je met regelmaat naar de Pedicure gaat.

๐ˆ๐ค ๐ ๐ž๐ž๐Ÿ ๐จ๐จ๐ค ๐๐š๐๐š - ๐…๐จ๐จ๐ญ ๐‘๐ข๐ญ๐ฎ๐š๐ฅ ๐›๐ž๐ก๐š๐ง๐๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐จ๐ฆ ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐จ๐ž๐ญ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ง ๐›๐š๐ฅ๐š๐ง๐ฌ ๐ญ๐ž ๐›๐ซ๐ž๐ง๐ ๐ž๐ง.

Zoals je ziet zijn de voeten ook verbonden met de organen en kan zo ook zien hoe het met je gaat. Dit noemen we voetreflex.

Voetreflextherapie is een natuurlijke geneeswijze waarbij druk wordt uitgeoefend op bepaalde zones van de voeten. Door middel van deze drukpuntmassage wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en daarbij ook de energie- en bloeddoorstroming.

Geef of neem is vaker een voetmassage, รผberhaupt een lichaamsmassage. Probeer je over te geven wanneer je voeten worden gemasseerd. De effecten zal je later zeker voelen.

Wat ook helpt om te aarden is een warm voetenbad met zeezout, met een heerlijke essentiรซle olie. Het heeft ook een reinigende werking en je voelt je daarna meer Zen

Good idea for a Lazy Sunday


Volg Lavana op Instagram